Jornada Smart Solutions Maresme

1ª Jornada Smart Solutions Maresme

27 octubre, 2022
Esdeveniments

El passat dimecres 26 d’octubre va celebrar-se a l’Espai Can Llaurador de Teià la 1a Jornada Smart Solutions Maresme, punt de trobada per empreses del sector tecnològic i administració municipal. Entre les entitats participants trobem a Alphanet, empresa organitzadora de l’esdeveniment, i les empreses T-Systems i Traffic Solutions. Els representants públics i membres de diferents cossos de policia local que van assistir, van conèixer de primera mà diferents solucions innovadores per la millora de la seguretat ciutadana, la mobilitat, la seguretat viària i el medi ambient.

Andreu Bosch i Rodoreda, alcalde de Teià, va obrir la jornada agraint que Teià fos el municipi escollit per celebrar aquest tipus d’iniciatives per a la dinamització de la comarca, i la promoció de solucions tecnològiques innovadores al servei de la ciutadania.

Present i futur de la seguretat ciutadana i la mobilitat

Ricard Montserrat, en la seva intervenció a la Jornada, va transmetre la importància de maximitzar el valor de les dades de trànsit i els beneficis que això aporta als municipis Cada cop més, les tecnologies analítiques avançades aporten més informació de valor que ajuden a millorar els municipis en termes de seguretat ciutadana, mobilitat i medi ambient.

Teià, un escenari perfecte

Des d’Alphanet volem agrair a l’alcalde, i en extensió a l’ajuntament de Teià, per la seva col·laboració, cabdal per la celebració de l’acte.

 

Gràcies a tots per l’assistència! Seguim construint municipis smart!

 

  

Altres notícies relacionades

Esteu interessats en alguna solució pel municipi o voleu rebre assessorament?

Contacteu amb nosaltres i us informem.

Share This