Noticia - 4ª Jornada Tècnica ACCPOLBLL

4ª Jornada Tècnica ACCPOLBLL: Una gran experiència per parlar sobre el concepte Smart City en el món de la seguretat local

13 desembre, 2019
Esdeveniments

El passat 11 de desembre es va celebrar al Citilab de Cornellà de Llobregat la 4ª Jornada Tècnica sobre Smart Cities i seguretat local, organitzada per l’ACCPOLBLL (Associació de Caps i Comandaments de Policia Local del Baix Llobregat).

La jornada la van obrir la Sra. Emilia Briones Matamales, Tinenta d’Alcalde I Regidora Delegada de l’àrea de Presidència de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i la Junta Directiva de l’ACCPOLBLL, que van introduir la temàtica de la jornada i van agrair la participació dels assistents i empreses participants.

A continuació, els assistents van poder gaudir de diferents ponències. En primer lloc, José Antonio Gallego, CEO d’Einsmer, que va parlar de l’experiència del sistema M7 de seguretat a diferents municipalitats catalanes.

Després del descans, amb esmorzar i un espai de showroom amb diferents proveïdors de material tècnic de seguretat, va arribar el torn d’Alphanet Seguretat. Ricard Montserrat, Director Comercial, va explicar com aprofitar el gran valor de les dades amb les aplicacions de gestió dels sistemes de lectura de matrícules; i com des d’Alphanet es treballa per desenvolupar eines adaptades a l’administració pública per aconseguir grans resultats en la millora de la seguretat ciutadana.

Al següent bloc, es van exposar dues experiències municipals d’èxit

Andrés Doblas, Inspector de la Guàrdia Urbana de Cornellà de Llobregat va donar testimoni del gran salt tecnològic que ha experimentat el cos de Policia Local del municipi. Un dels grans reptes que està assolint el cos és la integració de totes les solucions tecnològiques en un flux de treball eficient.

Per últim, David Puertas, Inspector en Cap de la Policia Local de Palafrugell va parlar de la seva experiència amb els sistemes de lectura de matrícules d’Alphanet Seguretat. Entre altres beneficis va destacar el positiu canvi que ha experimentat el cos de Policia en termes d’efectivitat i optimització de recursos humans; a més de l’augment de rendiment –reactiu i proactiu- del seu treball amb l’aprofitament del gran valor que aporten els sistemes de videovigilància.

Presentació de l'inspector de la Guàrdia Urbana de Cornellà de Llobregat durant l'ACCPOLBLL
Presentació de l'inspector en Cap de la Policia Local de Palafrugell durant l'ACCPOLBLL

D’aquesta manera es va tancar una jornada que va permetre l’intercanvi d’idees i experiències; un esdeveniment enriquidor i satisfactori perfectament organitzat per l’ACCPOLBLL.

Agraïm a l’organització per haver pensat en nosaltres com a referent del sector per parlar sobre videovigilància, i més concretament, sobre les nostres solucions de lectura de matrícules.

Altres notícies relacionades

Esteu interessats en alguna solució pel municipi o voleu rebre assessorament?

Contacteu amb nosaltres i us informem.

Share This