Noticia - Alphanet participa a la III Axis Solution Conference

Alphanet participa a la III Axis Solution Conference

28 març, 2019
Esdeveniments

Un gran esdeveniment amb perspectiva de futur

Alphanet va participar el passat 20 de març a la III Axis Solution Conference que es va celebrar a l’estadi Wanda Metropolitano de Madrid. Aquest esdeveniment, organitzat per Axis Communications, fabricant líder mundial del sector de la videovigilància, va recollir diferents conferències i taules rodones on el tema tractat girava al voltant de les solucions smart destinades als diferents segments de la gestió pública i privada.

La nostra aportació, clau per a entendre la importància creixent del sector de la seguretat pública

Alphanet va participar com a referent nacional d’empresa dedicada a implantar solucions intel·ligents de seguretat per al sector públic. L’ecosistema únic generat en l’entorn municipal català, amb una xarxa de més de 100 municipis, i les grans experiències d’èxit aconseguides, han sigut motiu de pes per a escoltar les aportacions del nostre Director Comercial, Ricard Montserrat.

Aquest ecosistema municipal creat per Alphanet i la visió transversal i transformadora de la gestió de la seguretat pública van ser els pilars fonamentals de la seva intervenció.

El segon participant de la taula va ser el Cap de la Policia Local de Lloret de Mar, Joaquim Martín, usuari destacat de les solucions de seguretat d’Alphanet. Durant la seva intervenció va poder explicar els diferents beneficis que ha experimentat el seu municipi gràcies al gran treball del cos de Policia, basat en una visió moderna i ambiciosa. La gestió intel·ligent de la seguretat ha aconseguit influir de forma determinant en la transformació del model de creixement econòmic del municipi.

En darrer lloc va participar Alfons Mateu, Responsable dels Serveis d’explotació de Tecnologies de la informació de Sant Cugat del Vallès. Aquest municipi ha esdevingut un referent en la implantació de solucions intel·ligents per a la gestió pública i per al servei a la ciutadania.

Donem l’enhorabona a Axis Communications per una organització excel·lent i agraïm sincerament que hagin pensat en Alphanet com a empresa amb una veu autoritzada en l’àmbit nacional per a parlar de la gestió intel·ligent de la seguretat.

Altres notícies relacionades

Esteu interessats en alguna solució pel municipi o voleu rebre assessorament?

Contacteu amb nosaltres i us informem.

Share This