Select Page
Alphanet contribueix a la campanya #PelsValents contra el càncer infantil
21 gener, 2019
Notícies

Albert Brunet, Inspector en Cap de la Policia Local de Sant Celoni, va fer entrega del xec acreditatiu del donatiu que Alphanet Seguretat va fer per contribuir a la campanya #PelsValents per la lluita contra el càncer infantil.

SJD Pediatric Center Barcelona, una necessitat

Les policies locals de Catalunya, a més d’altres cossos de seguretat i de protecció civil, s’han sumat a la iniciativa de recaptació de fons per la construcció del SJD Pediatric Center Barcelona mitjançant una campanya pròpia d’una col·lecció d’escuts solidaris. Aquest gran projecte, impulsat per l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, tracta de construir les infraestructures necessàries per tractar i investigar el càncer infantil, malaltia que no rep l’atenció necessària.

Col·labora

Per acabar de consolidar aquest projecte, visiteu la pàgina web www.paralosvalientes.com i feu la vostra donació.

També ho podeu fer a través de la campanya d’escuts solidaris. Aquests, es poden aconseguir per 4€ a la OAC Policial, situada a l’edifici de la prefectura de la Policia Local (Plaça de l’Esperanto, 4), de dilluns a divendres de 8 a 15 hrs, i els dijous de 8 a 19 hrs. Nosaltres ja tenim la nostra col·lecció!

Altres notícies relacionades

Videovigilància per a protegir les deixalleries municipals de La Selva

Videovigilància per a protegir les deixalleries municipals de La Selva

Alphanet Seguretat ha portat a terme aquest mes de juny un gran projecte de videovigilància a través del Consell Comarcal de La Selva. Es tracta del disseny i implantació d’un sistema de videovigilància que abasta les deixalleries de 5 municipis de la comarca selvatana: Riudellots de La Selva, Caldes de Malavella, Tossa de Mar, Sils i Breda.

Esteu interessats en alguna solució pel municipi o voleu rebre assessorament?

Contacteu amb nosaltres i us informem.

Share This