Noticia - Municipalia 2019, una gran experiència per a Alphanet

Municipalia 2019, una gran experiència per a Alphanet

28 octubre, 2019
Esdeveniments

Aquesta darrera setmana, del 22 al 24 d’octubre, va tenir lloc a la Fira de Lleida la fira d’equipaments i serveis municipals més destacada que es celebra a Catalunya. Malgrat celebrar-se a la nostra comunitat, aquesta fira rep visitants de tot el territori espanyol, i també d’altres indrets d’Europa, Àfrica i Sud Amèrica.

Una edició més, la nostra participació a Municipalia s’ha tancat amb una sensació de treball ben fet i de gran acollida i interès per part dels visitants. El nostre estand, cada any amb més presència, va rebre visites constants de representants del sector municipal. Així, vam tenir l’oportunitat de mostrar de ben a prop les nostres solucions de seguretat i mobilitat.

Participació de grans partners

A l’estand d’Alphanet han participat aquest any dos grans partners: Axis Communications i DRAG. El primer és fabricant líder a nivell global de sistemes de videovigilància, i va poder mostrar diferents solucions de vídeo i analítiques als visitants. El segon és el principal proveïdor de software de gestió policial de Catalunya, un referent amb el qual tenim gran relació.

El nostre estand va comptar també amb la col·laboració de Dimensionis, empresa puntera lleidatana especialitzada en mobiliari tècnic de centres de control, que ens va cedir el material necessari per instal·lar el nostre propi centre de control a la fira, a fi de poder realitzar demostracions dels nostres softwares de desenvolupament propi.

Interès creixent

Aquesta edició ha sigut especialment rellevant en termes d’interès i reconeixement per part dels visitants. Agraïm profundament l’interès mostrat en les nostres solucions i esperem que puguem portar a terme projectes comuns en un futur.

A més dels nombrosos representants de les municipalitats catalanes, el nostre equip d’assessors va poder parlar amb visitants d’altres indrets d’Espanya, Europa, o també delegacions destacades de Sud Amèrica.

Múltitud de gent a l'estand d'Alphanet durant el Municipalia 2019
Estand Alphanet durant Municipalia

Demostracions personalitzades

Molts dels visitants van poder gaudir de les demostracions personalitzades que van realitzar els nostres assessors. A aquestes es van poder conèixer les nostres noves eines de desenvolupament propi: AlphaDataManager, software de gestió i explotació de dades dels sistemes de lectura de matrícules; AlphaAlert, aplicació mòbil d’avisos de llistes d’interès policial; i AlphaMonitor, plataforma de monitorització de sistemes.

Demostració d'AlphaDataManager durant el Municipalia 2019

Gràcies a tots i fins a la pròxima edició!

Un any més agraïm a visitants, organització i partners la seva implicació i us emplacem a pròximes edicions per poder continuar millorant la seguretat dels municipis de Catalunya, i més enllà.

Altres notícies relacionades

Esteu interessats en alguna solució pel municipi o voleu rebre assessorament?

Contacteu amb nosaltres i us informem.

Share This