Select Page
Noticia - Alphanet, pioner en donar solucions de seguretat a municipis sense Policia Local
Alphanet, pioner en donar solucions de seguretat a municipis sense Policia Local
21 desembre, 2020
Esdeveniments

El passat dia 18 de desembre, representants de la Generalitat (Pere Ferrer, Director General de la Policia; i Albert Ballesta, Director de Serveis Territorials de Girona); representants dels municipis implicats; i representants del Cos de Mossos d’Esquadra van signar els acords que suposen l’inici del projecte LECTIO, iniciativa que fa viable per als municipis sense Policia Local l’accés a les solucions de seguretat ciutadana basada en la vigilància mitjançant lectors de matrícules.

Sant Julià de Ramis, Sant Llorenç de la Muga i Riells i Viabrea són els tres primers municipis que s’han beneficiat d’aquest projecte; i veuran com el cos de Policia de la Generalitat es farà càrrec de la gestió dels sistemes de videovigilància, millorant així la seva capacitat per a donar cobertura de seguretat a aquests territoris.

Alphanet, que ha participat com única empresa privada a l’acte, ha sigut empresa pionera un cop més dins del sector de la seguretat dirigida a l’estrat municipal en implantar la solució en municipis sense policia local. Alphanet, que ja fou pionera fa 10 anys en blindatge i legalització de municipis amb lectors de matrícules per a finalitats de Seguretat Ciutadana en tot l’estat, és actualment l’empresa que està liderant el sector amb instal·lacions ja en més de 150 municipis.

Altres notícies relacionades

Participem en la presentació del primer dron policial amb retransmissió de vídeo en directe

Participem en la presentació del primer dron policial amb retransmissió de vídeo en directe

Aquest 22 de desembre, l’Ajuntament de Matadepera ha presentat el primer dron policial del Vallès Occidental, que ajudarà en tasques de seguretat ciutadana a la Policia Local. A la vegada, Matadepera es converteix en el primer municipi de Catalunya en utilitzar drons amb retransmissió de vídeo en temps real tripulats per la Policia Local. Alphanet ha assistit a l’acte, havent estat col·laborador de la policia i l’empresa especialitzada 112Dron durant el projecte.

Esteu interessats en alguna solució pel municipi o voleu rebre assessorament?

Contacteu amb nosaltres i us informem.

Share This