Casos d’èxit

Projectes municipals que han aconseguit grans resultats

Les nostres solucions són transversals i permeten obtenir un efecte positiu en la majoria d’àmbits del municipi, on el paper de l’administració pública local és clau.

Riells i Viabrea Cas d'èxit

Parlem sobre els bons resultats dels sistemes de Control d’Abocaments il·legals amb el regidor de Seguretat de Riells i Viabrea, després de la seva posada en marxa el desembre de 2020.

70% d’increment de denúncies en només 2 mesos de funcionament

Sant Feliu de Guíxols Cas d'èxit

Amb un recorregut de només any i mig, Sant Feliu de Guíxols ha pogut mesurar i quantificar els grans resultats generats amb els sistemes de videovigilància. La visió de futur del Cos de Policia Local i la confiança del consistori del municipi baix empordanès van cimentar un projecte que, des del seu inici, va començar a donar fruits.

54% de reducció d’activitat delinqüencial en zones més conflictives

Sant Jaume d'Enveja Cas d'èxit

En coordinació amb la Generalitat de Catalunya i els actors municipals involucrats, Alphanet implementa una via preventiva, no agressiva i complementària a les que ja s’apliquen, per a combatre els efectes negatius que l’expansió del «Cargol Poma» està provocant al territori del Delta de l’Ebre.

Platja d'Aro Cas dèxit

El municipi de Castell-Platja d’Aro ha obtingut al llarg dels darrers anys uns fantàstics resultats en termes de seguretat. La seva voluntat ferma per emprendre un projecte de seguretat modern i amb visió de futur; i la definició d’uns objectius ambiciosos i ben definits han esdevingut motiu fonamental per l’èxit de la iniciativa.

40% de reducció de criminalitat

La Jonquera Cas d'èxit

La capacitat d’adaptació de les nostres solucions de seguretat queden patents al terme municipal de La Jonquera. Al llarg del territori català trobem problemàtiques i tipologies delictives genuïnes i diferenciades. Això fa que els nostres plans de seguretat i la definició dels projectes sigui necessari.

65% de disminució d’incidències i faltes

Sant Vicenç de Montalt Cas d'èxit

Els sistemes de videovigilància municipal són cada cop més efectius, i avancen amb una gran velocitat per adaptar-se a les necessitats de la societat i obtenir així una millora de resultats en un àrea de primordial importància: la Seguretat Ciutadana.

50% de reducció de fets delictius

Esteu interessats en alguna solució pel municipi o voleu rebre assessorament?

Contacteu amb nosaltres i us informem.