Noticia - Alphanet: compromís internacional
Alphanet: compromís internacional
24 març, 2021
Comunicats

La nostra filosofia de millora continua és el que ens fa evolucionar i anar sempre un pas per davant. Som líders en videovigilància al sector municipal de Catalunya, i seguim creixent. Conseqüència d’això, hem pres la iniciativa d’anar més enllà i expandir horitzons internacionalment, una gran passa per a poder garantir la qualitat Alphanet a tot el món. Estem compromesos amb la gent i amb la societat, i la nostra motivació segueix sent la mateixa, millorar la seguretat de les persones i proveir als cossos de policia amb la darrera tecnologia per a fer front als fets delictius.

Per a tal fi, Alphanet ha sigut beneficiària del Fons Europeu de Desenvolupament Regional, objectiu del qual és millorar el posicionament competitiu de les PIME i gràcies al qual, hem posat en marxa un Pla d’Internacionalització amb l’objectiu de millorar el nostre posicionament a l’exterior durant l’any 2020. Per aconseguir-ho, hem comptat amb el suport del Programa XPANDE de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Unió Europea

Altres notícies relacionades

Alphanet: responsables amb el medi ambient.

Alphanet: responsables amb el medi ambient.

A Alphanet Seguretat hem decidit reduir l’impacte de la nostra activitat en el medi ambient. Hem pres la iniciativa i hem portat a terme les accions necessàries per actuar com pensem: som sostenibles i respectuosos amb el nostre entorn i tenim una responsabilitat que no podem eludir.

Comunicat Alphanet: Covid-19

Comunicat Alphanet: Covid-19

A Alphanet Seguretat treballem per prendre i implementar les mesures necessàries davant la crisi del Covid-19, amb dos objectius bàsics:
Protegir la salut i el benestar dels nostres treballadors; i donar el millor servei als nostres clients, minimitzant les possibles afectacions d’aquesta situació en constant evolució.

Alphanet: garantia de qualitat i respecte pel medi ambient

Alphanet: garantia de qualitat i respecte pel medi ambient

Com a conseqüència de la nostra filosofia de millora contínua i conscients de la responsabilitat amb l’impacte social de la nostra activitat, des d’Alphanet hem integrat les millores en gestió de qualitat i gestió ambiental que contemplen les normes ISO 9001 i 14001.

Esteu interessats en alguna solució pel municipi o voleu rebre assessorament?

Contacteu amb nosaltres i us informem.

Share This