Noticia - Comunicat Alphanet: Covid-19

Comunicat Alphanet: Covid-19

16 març, 2020
Comunicats

Benvolguts,

A Alphanet treballem per prendre i implementar les mesures necessàries davant la crisi del Covid-19, amb dos objectius bàsics:

Protegir la salut i el benestar dels nostres treballadors; i donar el millor servei als nostres clients, minimitzant les possibles afectacions d’aquesta situació en constant evolució.

Seguint les indicacions de les fonts d’informació oficials -OMS, Govern d’Espanya, Govern de la Generalitat i la resta d’institucions públiques implicades- aquestes són les principals mesures que hem pres i que us afecten:

  • Hem autoritzat i estem fomentant el teletreball entre els nostres treballadors que ocupen llocs de treball susceptibles de teletreballar, bàsicament per disposar dels mitjans tècnics per a poder-ho fer.
  • Hem implementat mesures per facilitar la conciliació familiar davant del tancament d’escoles.
  • Hem augmentat les mesures d’higiene i neteja de les nostres instal·lacions.
  • Hem anul·lat les activitats de formació presencial.
  • Hem demanat als nostres treballadors fer un ús intensiu de la videoconferència.
  • Hem reprogramat o postergat la majoria de reunions presencials si no es poden realitzar via videoconferència o similar.
  • Aquestes mesures i les nostres condicions de treball s’aniran revisant a la vista de les novetats i informacions emanades oficialment.

Funcionament de l’empresa:

  • El nostre Departament d’Instal·lacions i el nostre Servei d’Atenció Tècnica continuen donant servei, tot seguint les recomanacions de seguretat i prevenció en cas de treballar en edificis públics i en via pública.
  • La resta dels departaments de l’empresa continua treballant amb normalitat seguint les mesures abans descrites.
  • El nostre Departament Comercial continua operatiu amb absoluta normalitat, minimitzant les visites presencials, i realitzant-les de forma telemàtica.

Aquestes mesures es mantindran en vigor mentre els organismes oficials ho recomanin.

Si hi ha canvis significatius en les mesures implementades o al funcionament dels nostres departaments, us els comunicarem.

Si teniu qualsevol dubte o necessiteu informació ampliada, poseu-vos en contacte amb comunicacio@alphanet.cat o amb el vostre interlocutor habitual dins d’Alphanet.

Esperem tornar a compartir espais amb vosaltres ben aviat!

 

Altres notícies relacionades

Alphanet: responsables amb el medi ambient.

Alphanet: responsables amb el medi ambient.

A Alphanet Seguretat hem decidit reduir l’impacte de la nostra activitat en el medi ambient. Hem pres la iniciativa i hem portat a terme les accions necessàries per actuar com pensem: som sostenibles i respectuosos amb el nostre entorn i tenim una responsabilitat que no podem eludir.

Alphanet: garantia de qualitat i respecte pel medi ambient

Alphanet: garantia de qualitat i respecte pel medi ambient

Com a conseqüència de la nostra filosofia de millora contínua i conscients de la responsabilitat amb l’impacte social de la nostra activitat, des d’Alphanet hem integrat les millores en gestió de qualitat i gestió ambiental que contemplen les normes ISO 9001 i 14001.

Esteu interessats en alguna solució pel municipi o voleu rebre assessorament?

Contacteu amb nosaltres i us informem.

Share This