Select Page
Alphanet assisteix al Congrés anual de l’ACCPOLC
25 maig, 2018
Esdeveniments

Vic va ser la població elegida per acollir el Congrés anual de l’Associació de Caps i Comandaments de Policies Locals de Catalunya (ACCPOLC), que es va celebrar el passat 24 de maig. Aquest any es celebra el 150 aniversari de la creació de la Guàrdia Urbana de la capital d’Osona.

A més de portar a terme l’elecció de la nova junta directiva de l’Associació pels quatre anys vinents, l’esdeveniment va ser una oportunitat per tractar temes diversos sobre seguretat ciutadana, models de coordinació policial, etc.

Alphanet hi va participar com a patrocinador i els nostres experts en seguretat i videovigilància van tenir l’oportunitat d’intercanviar idees i impressions amb els diferents caps i membres dels cossos de seguretat que hi van assistir, a més d’explicar en profunditat el funcionament de les nostres solucions de seguretat, destinades al sector municipal.

Gran organització i millor acollida

Des d’Alphanet volem fer un agraïment a l’organització, per la seva acollida; i els hi donem també l’enhorabona per una organització excel·lent. Fem extensiu aquest agraïment a tots els assistents, que es van interessar per les nostres solucions, i que ens van aportar molt bones idees.

Altres notícies relacionades

Participem en la presentació del primer dron policial amb retransmissió de vídeo en directe

Participem en la presentació del primer dron policial amb retransmissió de vídeo en directe

Aquest 22 de desembre, l’Ajuntament de Matadepera ha presentat el primer dron policial del Vallès Occidental, que ajudarà en tasques de seguretat ciutadana a la Policia Local. A la vegada, Matadepera es converteix en el primer municipi de Catalunya en utilitzar drons amb retransmissió de vídeo en temps real tripulats per la Policia Local. Alphanet ha assistit a l’acte, havent estat col·laborador de la policia i l’empresa especialitzada 112Dron durant el projecte.

Esteu interessats en alguna solució pel municipi o voleu rebre assessorament?

Contacteu amb nosaltres i us informem.

Share This