Noticia - Municipalia 2021, tot un èxit per a Alphanet

Municipalia 2021, tot un èxit per a Alphanet

22 octubre, 2021
Esdeveniments

Finalitza la 21a edició de Municipalia, fira internacional d’equipaments i serveis municipals que es celebra a Lleida. A Alphanet fem una valoració molt positiva de la nostra 5a participació consecutiva. Malgrat la situació sanitària dels últims anys, l’assistència ha sigut molt elevada, garantint-se sempre la seguretat gràcies a un gran treball de l’organització.

Alphanet ha comptat al seu estand amb diferents zones de demostració on els visitants han pogut conèixer i provar les nostres darreres solucions, com ara SmartAnalytics.

Amb la col·laboració de grans partners

L’estand d’Alphanet ha tingut un gran col·laborador, Axis Communications, un dels líders mundials en fabricació de tecnologia de videovigilància i analítica de vídeo, i partner d’Alphanet des de fa molts anys.

Axis a l'estand d'Alphanet de Municipalia 2021
Càmera Axis a l'estand d'Alphanet a Municipalia 2021

També hem comptat amb la presència d’Oboit ITS, destacada empresa tecnològica especialitzada en seguretat viària, que ha pogut mostrar els seus cinemòmetres.

Oboid ITS a l'estand d'Alphanet a Municipalia 2021

Sud-amèrica, present una edició més

Com a l’edició de 2019, hem tingut el plaer d’atendre a la delegació de representants de municipis sud-americans; i els hem pogut mostrar les diferents solucions de seguretat ciutadana, mobilitat, etc.; a més de poder conèixer les seves necessitats.

Delegació internacional a l'estand d'Alphanet al Municipalia 2021

Presentació del projecte de videovigilància per l’Horta de Lleida

Alphanet també va poder explicar el valor funcional i tecnològic del recent projecte de videovigilància per l’Horta de Lleida a l’estand de la Paeria, sota la iniciativa “Lleida 2030 AgroBioTech”.

Director comercial d'Alphanet explicant un projecte a l'estand de Lleida de Municipalia 2021

Totes les novetats d’Alphanet

Els assistents van poder gaudir de demostracions personalitzades de la plataforma AlphaDataManager, i del mòdul SmartAnalytics, la gran novetat d’Alphanet per aquesta edició.

També es van poder conèixer noves solucions com la regulació d’accés a zones protegides, regulació de zones de pàrquing municipal, control d’abocaments il·legals, càmeres corporals policials, etc.

Agraïments

Un any més, agraïm a visitants, organització i partners per la seva implicació. Us emplacem a les pròximes edicions per poder continuar millorant l’entorn municipal.

Gràcies a tots i totes, i fins a la pròxima!

Altres notícies relacionades

Esteu interessats en alguna solució pel municipi o voleu rebre assessorament?

Contacteu amb nosaltres i us informem.

Share This