El Futur de la Gestió Municipal: Descobreix ADM 2.0

Gestió eficient i millorada amb la nova actualització d’AlphaDataManager

L’última versió d’AlphaDataManager 2.0 combina potència, flexibilitat i simplicitat oferint una interfície més intuïtiva i fàcil d’usar.

Les novetats i actualitzacions de la plataforma aumenten la productivitat de gestió, incrementen els nivells de seguretat i faciliten el seu ús.

El webinar ” El futur de la gestió municipal: Descobreix ADM 2.0″ es una gran oportunitat per conèixer de primera mà totes les novetats i actualitzacions i obtenir respostes a les teves preguntes i/o dubtes.

Ponents

Eduard Galí

Eduard Galí

Responsable Tècnic

Expert en Direcció de Suport Tècnic i Manteniment de Sistemes amb àmplia experiència en el sector de la seguretat. Actualment, a Alphanet optimitza i millora els processos en els àmbits de producció, gestió de sistemes i servei d’atenció al client.

Eduard està graduat en Electrònica de Consum i Administració de Xarxes i Sistemes.

Joaquim Quadrada

Joaquim Quadrada

Responsable R+D

Expert en Direcció Tècnica i R+D amb àmplia experiència en les indústries automotriu, tèxtil i de seguretat. Actualment, a Alphanet desenvolupa solucions de valor afegit per a la seguretat ciutadana, la mobilitat i aplicacions d´Smart City utilitzant la tecnologia ALPR. 

Joaquim és Enginyer Industrial, especialitzat en mecànica, gestió empresarial i, recentment, Màster en Ciències de les Dades.

  • A la carta
  • Català (subtítols castellà)
  • Gratuït

Registra’t