Logo Catalonia Roadshow

El teu municipi també pot ser smart.
Uneix-te al nostre itinerari pel territori i descobreix com.

QUÈ ÉS?

El futur de la Seguretat Municipal

El Catalonia Roadshow es un esdeveniment itinerant que arribarà a diferents municipis de Catalunya, amb l’objectiu de posicionar Catalunya com a líder en videovigilància municipal. Aquesta iniciativa, en petit format, recorrerà el territori català, donant a les poblacions l’oportunitat de formar part de la revolució tecnològica municipal.

Creiem que qualsevol municipi, independentment de la grandària, pot convertir-se en un epicentre de tecnologia. Volem trencar els límits i demostrar que la innovació no és exclusiva de les grans ciutats, sinó que pot estar present a qualsevol municipi.

  • 8 Municipis
  • 2024
  • }+ 30 Hores

Per què hauries d’assistir?

Innovació i Tecnologia pel teu Municipi

A través de l’última tecnologia en videovigilància, tots els municipis tenen l’oportunitat de transformar-se en llocs més segurs, eficients i sostenibles. Alphanet està compromès a ser el catalitzador d’aquest canvi, i aquest Roadshow és el primer pas, on presentarem les nostres innovadores solucions i les últimes novetats.

Presentació de Solucions

Veuràs en directe les últimes tecnologies de videovigilància que estan transformant municipis en entorns més segurs i eficients. Des de sistemes de videovigilància fins a tecnologies de gestió de trànsit.

Demostracions Pràctiques

Les nostres demostracions en viu mostraran com les nostres solucions poden integrar-se de manera efectiva al teu entorn municipal amb exemples reals.

Networking

A Alphanet, valorem la proximitat i la personalització a les necessitats de cada municipi. Volem conèixer-vos de prop i compartir de primera mà tot l’ecosistema que envolta Alphanet.

Esdeveniments

Local Connect

Ripoll

Esparreguera

11 d’Abril

Castelló d'Empúries

Palamós

18 d’Abril

Castelló d'Empúries

Calella

15 de Maig

Ripoll

Ripoll

23 de Maig

Castelló d'Empúries

Balaguer

21 de Juny

Castelló d'Empúries

Igualada

Pròximament

Torredembarra

Torredembarra

Pròximament

Castelló d'Empúries

Montcada i Reixac

Pròximament

Col·laboradors

Agraïments