Innovació Tecnològica en Seguretat Municipal Esparreguera

Catalonia Roadshow | Baix Llobregat

El teu municipi té dificultats específiques per garantir una gestió adequada de la seguretat ciutadana o de la mobilitat?

Per què no beneficiar-se de la tecnologia per eficientar el dia a dia i el llarg termini de la seguretat i la mobilitat del teu municipi?

Aquí és on et podem ajudar!

Ens agradaria presentar-te les diferents solucions en videovigilància de primer nivell i com la tecnologia d’analítica de dades i serveis afegits poden portar-te al següent nivell en seguretat i gestió del trànsit. Lectors de matrícules d’alta precisió, sistemes avançats de CCTV Cloud, noves incorporacions a ADM i AlphaAlert i molt més.

Si estàs preparat per traslladar al teu municipi noves tecnologies i incorporar noves solucions, ha arribat el moment de conèixer tot allò que et podem oferir.

El proper 11 d’abril, els nostres equips de zona estaran fent demos en directe i facilitant tota la informació necessària per aplicar la tecnologia al servei municipal.

Uneix-te a nosaltres i descobreix els beneficis de les darreres innovacions per al teu municipi. Més eficiència, més seguretat.

Agenda

10.00h – 10.10h: Benvinguda

10.10h – 10.30h: Evolució i Tendències en Videovigilància Municipal

10.30h – 11.15h: Solucions Tecnològiques en Seguretat Municipal 360º

11.15h – 11.45h: Café Networking

11.45h – 12.30h: L´explotació de les dades: Plataforma Col.laborativa ADM

12.30h – 13.00h: Optimització de l’Experiència d’Atenció al Client

13.00h – 13.30h: Cas d’Èxit Municipal

Ponent

Luis Abraldes

Luis Abraldes

Responsable de Zona

Amb gran experiència i una sòlida i llarga trajectòria en vendes, és expert en el sector tecnològic, videovigilància municipal i logística integral.

Actualment és Responsable Comercial de les àrees de Tarragona, Lleida, AMB i part de la província de Barcelona; liderant l’estratègia comercial zonal. Destaca la seva capacitat per a aportar solucions des d’una perspectiva integral, a les problemàtiques en matèria de seguretat, mobilitat i analítica de dades per a l’Administració Pública.

    He llegit i acepto lapolítica de privacitat.

    Registra’t

    [bws_google_captcha]