Innovació Tecnològica en Seguretat Municipal Palamós

Catalonia Roadshow | Baix Empordà

El teu municipi té dificultats específiques per garantir una gestió adequada de la seguretat ciutadana o de la mobilitat?

Per què no beneficiar-se de la tecnologia per eficientar el dia a dia i el llarg termini de la seguretat i la mobilitat del teu municipi?

Aquí és on et podem ajudar!

Ens agradaria presentar-te les diferents solucions en videovigilància de primer nivell i com la tecnologia d’analítica de dades i serveis afegits poden portar-te al següent nivell en seguretat i gestió del trànsit. Lectors de matrícules d’alta precisió, sistemes avançats de CCTV Cloud, noves incorporacions a ADM i AlphaAlert i molt més.

Si estàs preparat per traslladar al teu municipi noves tecnologies i incorporar noves solucions, ha arribat el moment de conèixer tot allò que et podem oferir.

El proper 18 d’abril, els nostres equips de zona estaran fent demos en directe i facilitant tota la informació necessària per aplicar la tecnologia al servei municipal.

Uneix-te a nosaltres i descobreix els beneficis de les darreres innovacions per al teu municipi. Més eficiència, més seguretat.

Agenda

10.00h – 10.10h: Benvinguda

10.10h – 10.30h: Evolució i Tendències en Videovigilància Municipal

10.30h – 11.15h: Solucions Tecnològiques en Seguretat Municipal 360º

11.15h – 11.45h: Café Networking

11.45h – 12.30h: L’explotació de les dades: Plataforma Col·laborativa ADM

12.30h – 13.00h: Optimització de l’Experiència d’Atenció al Client

13.00h – 13.30h: Cas d’Èxit Municipal

Ponentes

Ricard Montserrat

Ricard Montserrat

Director Comercial

Amb una trajectòria de més de 25 anys en el sector de la seguretat i vendes tecnològiques, ocupa el càrrec de Director Comercial a Alphanet, on lidera amb l’estratègia comercial de l’empresa. Amb una base acadèmica en Enginyeria, especialitzada en I.O., combina un profund coneixement tècnic amb una visió empresarial.

Destaca la seva capacitat per oferir solucions integrals per a les necessitats de seguretat, mobilitat i analítica de dades de l’Administració Pública.

Joaquim Molina

Joaquim Molina

Responsable de Zona

Diplomat en Relacions Laborals Industrials, amb llarga experiència com a gestor comercial i assessor tècnic en el sector de l’electrònica de consum professional i en sistemes d’impressió digital.

Actualment és Responsable Comercial de les àrees de Girona i part de la província de Barcelona; liderant l’estratègia comercial zonal. Destaca la seva capacitat per a oferir solucions des d’una perspectiva integral als desafiaments relacionats amb la seguretat, mobilitat i anàlisi de dades dels municipis.

Registra’t