Municipis Intel·ligents i Sostenibles: Municipalia 2023

Prepara’t per impulsar la transformació tecnològica i sostenible en el teu municipi

Un any més, hem estat presents en la fira bianual que serveix de referència per als Ajuntaments que cerquen solucions innovadores i eficients per a la gestió municipal. Municipalia 2023 va ser tot un èxit, celebrant-se els dies 17, 18 i 19 d’octubre a Lleida.

En el transcurs d’aquest esdeveniment, vam tenir el plaer de presentar al nostre stand les nostres solucions innovadores que estan fent la diferència en la forma com els municipis aborden els reptes actuals. Des de la seguretat ciutadana i la mobilitat urbana fins a la sostenibilitat, vam compartir com Alphanet s’ha convertit en líder de la transformació dels entorns urbans, gràcies a les solucions basada en tecnologia de lectura de matrícula i CCTV.

A més, vam presentar AlphaDataManager, eina líder que connecta i transforma les dades dels vehicles en informació estratègica, donant poder a les autoritats locals per prendre decisions informades i efectives.

Municipalia 2023

La Clau per a Projectes de Seguretat Viària Sense Cost per als Municipis

Municipalia 2023

Dins del programa de Municipalia 2023, vam realitzar un taller titulat “Viabilització de projectes de seguretat viària sense cost per als municipis”. Aquesta ponència va ser un gran èxit, amb una participació destacable i un nivell d’interès que va superar les nostres expectatives.

Durant aquesta sessió, vam abordar una qüestió crucial per als municipis: com aconseguir la millora de la seguretat viària sense comprometre els seus pressupostos.

La nostra intenció era oferir una visió integral que ajudi els municipis a garantir una mobilitat més segura i eficient per als seus ciutadans. Ens complau haver comptat amb una audiència tan compromesa i interessada en aquest tema.

Tecnologia Innovadora per un Futur Més Segur i Eficient a les Ciutats

La tecnologia es presenta com una eina essencial per aconseguir ciutats més segures, eficients i sostenibles, destacant la importància de disposar de solucions basades en tecnologia ALPR i CCTV per maximitzar-ne l’eficiència, i com l’analítica avançada com la Intel·ligència Artificial pot aportar informació valuosa per millorar la seguretat ciutadana, la mobilitat i el medi ambient a les ciutats. Aquestes solucions faciliten la feina de cossos policials i Ajuntaments, permetent una gestió més eficaç i ràpida dels problemes. A més, són fàcils i intuïtives d’utilitzar, cosa que en facilita la implementació i l’adopció.

Agraïm a tots els assistents per compartir amb nosaltres aquest espai i esperem continuar treballant junts per construir municipis més segurs i sostenibles en el futur.

Vols agendar una reunió amb un dels nostres comercials?