Municipis Intel·ligents i Sostenibles: Municipalia 2023

Prepara’t per impulsar la transformació tecnològica i sostenible en el teu municipi

Un any més ens trobareu en la fira biennal de referència per als Ajuntaments que busquen trobar les propostes més innovadores i eficients per a la gestió municipal. Municipalia 2023 està a punt d’obrir les seves portes els dies 17, 18 i 19 d’octubre a Lleida.

Estàs preparat per a explorar el futur de la gestió municipal? Et convidem a passar pel nostre stand nº458, en el pavelló 4, per a conèixer les solucions innovadores que estan canviant la forma en què els municipis aborden els desafiaments actuals. Des de la seguretat ciutadana fins a la mobilitat urbana, et mostrarem com Alphanet està liderant la transformació dels entorns urbans.

Un Workshop que Marcarà la Diferència

El 17 d’octubre a les 12h, no voldràs perdre’t el nostre workshop: “Viabilització de projectes de seguretat viària a cost zero pels municipis”, on explicarem com els municipis poden aconseguir projectes de seguretat viària sense impactar en els seus pressupostos. Aquest workshop estarà realitzat pel nostre responsable de zona Luis Abraldes a la Sala Nord, ubicada al pavelló 4.

Prepara’t pel Futur del teu Municipi

Si estàs preparat per impulsar la transformació tecnològica i sostenible en el teu municipi, uneix-te a nosaltres en Municipalia 2023. Disposem d’entrades gratuïtes però les places són limitades. Sol·licita la teva invitació el més aviat possible a través del formulari de registre.

  • 17-18-19 d'Octubre
  • Stand 458, Fira de Lleida
  • Gratuït

Registra’t