Jornada Tècnica AlphaDataManager Palafrugell

Jornada Tècnica sobre AlphaDataManager a Palafrugell

11 març, 2022
Esdeveniments | Notícies

Més de 40 agents de Policia Local de prop de 15 municipis de la província de Girona van participar ahir 10 de març de 2022 a la Jornada Tècnica sobre AlphaDataManager que es va celebrar al Museu del Suro de Palafrugell.

La jornada, organitzada per la Policia Local del municipi baix-empordanès, va tractar sobre com aprofitar AlphaDataManager per a extreure el màxim rèdit dels projectes de lectura de matrícules.

A més de tenir un caràcter formatiu, es van poder tractar temes com els mecanismes de col·laboració policial de la plataforma, així com les línies de present i futur d’aquesta.

Primera part: present i futur immediat d’AlphaDataManager

Durant la primera part de la jornada, els agents van poder conèixer les funcionalitats i avanços tecnològics que presenta ja AlphaDataManager; i també les línies de treball d’implementació a curt termini. Entre les novetats disponibles, destaquen: la intel·ligència aportada per la plataforma, les eines de col·laboració interpolicial; les diverses funcionalitats que aprofundeixen la línia de l’explotació de dades; o la nova versió d’AlphaAlert, l’app de gestió i resposta ràpida al carrer.

Després d’aquesta primera presentació, els assistents van gaudir d’un esmorzar on van poder intercanviar opinions i experiències d’ús amb la plataforma.

Esmorzaar amb les policies locals
Formació policies AlphaDataManager

Segona part: formació avançada als usuaris

Després d’esmorzar, els usuaris van poder gaudir d’una sessió interactiva de formació avançada sobre funcionalitats clau de la plataforma, amb l’objectiu de treure el màxim profit de l’eina. Destaquem l’intercanvi d’idees i agraïm el feedback sobre els temes tractats, que tant ens ajuda a millorar el servei.

A Palafrugell, com a casa

Volem agrair la gran acollida i la col·laboració del Cos de Policia de Palafrugell; del personal del Museu del Suro; i per descomptat, de l’Ajuntament de Palafrugell. Ens sentim afortunats de poder realitzar jornades en un entorn tan privilegiat.

Altres notícies relacionades

Esteu interessats en alguna solució pel municipi o voleu rebre assessorament?

Contacteu amb nosaltres i us informem.

Share This