Noticia - Municipalia 2021: Les últimes novetats per Ajuntaments a l’estand d’Alphanet

Municipalia 2021: Les últimes novetats per Ajuntaments a l’estand d’Alphanet

14 octubre, 2021
Esdeveniments

En aquesta nova edició que se celebrà del 19 al 21 d’octubre, Alphanet tornarà a tenir el seu propi estand en què donarà a conèixer les seves novetats.

ls assistents podran conèixer les últimes solucions per a l’administració municipal de la mà de professionals experts, on explicaran com millorar la gestió del municipi en diferents àmbits com la Seguretat Ciutadana, Seguretat Viària, Medi Ambient, Mobilitat, i Turisme entre altres.

AlphaDataManager, la plataforma de desenvolupament propi, tornarà a ser la solució estrella de l’estand. Els assistents podran gaudir de demostracions en directe i explorar els diferents mòduls que la conformen: els Mòduls de Seguretat Ciutadana i Seguretat Viària; i el Mòdul Smart Analytics, pensat per a l’Ajuntament.

Esdeveniment Municipalia - Fira de Lleida

El nou mòdul Smart Analytics, el Big Data de la mobilitat municipal

La gran novetat d’Alphanet, Smart Analytics. El nou mòdul d’AlphaDataManager, integrat com un servei que funciona conjuntament amb els lectors de matrícules, està destinat a millorar la gestió de l’Ajuntament en àrees com Turisme, Promoció econòmica, Medi Ambient, i Mobilitat. Un servei amb el qual les alcaldies, regidories, i tècnics, podran aprofitar l’analítica de les dades extretes del trànsit i la mobilitat de forma transversal. Smart Analytics compta amb Dashboards predefinits, informes gestionables i compartits, i múltiples visualitzacions d’anàlisi de dades.

Smart Analytics

Axis, el gran col·laborador d’Alphanet

Axis, serà el gran col·laborador d’Alphanet durant l’esdeveniment. Tindrà el seu espai dins de l’estand com al Municipalia 2019 i podran donar a conèixer els seus productes i novetats. D’aquesta manera, la sinergia que es va crear llavors es repeteix després dels bons resultats aconseguits.

Una aliança robusta

Alphanet i Axis mantenen una relació duradora com a partners comercials. Axis com fabricant líder en l’àmbit global de càmeres de videovigilància i Alphanet, com integrador líder en solucions de seguretat ciutadana en el sector municipal de Catalunya, han mantingut durant anys aquesta sinergia que ha aportat grans resultats.

Al 2018 i 2019, Alphanet va rebre el premi Top Partner que atorga Axis Communications als partners més preuats, reconeixent així el gran treball d’Alphanet com integrador i la seva gran tasca en adaptar els productes de fabricant de cara a l’usuari final: els municipis catalans. Actualment, Alphanet és Gold Partner d’Axis.

L’aliança Alphanet Axis ha permès desplegar solucions per a les administracions locals i cossos policials en més de 160 municipalitats, permetent afrontar reptes de seguretat ciutadana i mobilitat, que han reduït en algunes localitats taxes delictives fins a un 60%.

Altres notícies relacionades

Esteu interessats en alguna solució pel municipi o voleu rebre assessorament?

Contacteu amb nosaltres i us informem.

Share This