Policia Local

La Policia Local de Platja d’Aro ha assistit a una persona i ha detingut a quatre amb l’ajut d’AlphaDataManager

31 maig, 2022
Notícies

La Policia Local de Platja d’Aro ha assistit a una persona i ha detingut a quatre persones amb l’ajut de la plataforma AlphaDataManager, en l’última setmana. 

El primer dels fets es va produir la matinada del 14/05/22, quan la Policia Local de Castell-Platja d’Aro va assistir, gràcies al sistema de videovigilància i reconeixement de matrícules del municipi, a un jove que havia marxat del seu domicili amb ideacions suïcides. Un cop localitzat, es va trucar el SEM qui el va traslladar al Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt per a rebre assistència especialitzada. 

El segon fet es va produir el 23/05/22 a les 11:00 hores, quan la Policia Local de Castell-Platja d’Aro va tenir coneixement que tres homes i una dona acabaven de cometre un furt en el pàrquing d’un supermercat de Girona. De seguida, es van introduir les dades del vehicle en el sistema de videovigilància i reconeixement de matrícules del municipi i van aconseguir localitzar el vehicle a l’Avinguda Costa Brava de Platja d’Aro amb els 4 ocupants al seu interior amb els diners i la documentació de la víctima. Seguidament, van ser detinguts. 

 

  

Altres notícies relacionades

Esteu interessats en alguna solució pel municipi o voleu rebre assessorament?

Contacteu amb nosaltres i us informem.

Share This