Noticia - Axis Communications reconeix Alphanet amb el guardó Top Partner 2018

Axis Communications reconeix Alphanet amb el guardó Top Partner 2018

10 desembre, 2018
Esdeveniments

Alphanet va assistir com empresa convidada a l’Executive Partner Conference 2018 que va celebrar Axis Communications a l’emblemàtica Fàbrica Moritz de Barcelona el darrer 8 de novembre.

Axis, fabricant líder del sector de la videovigilància, va presentar davant dels seus principals partners, Alphanet inclòs, el balanç de treball d’aquest 2018, i les seves línies de treball i novetats de cara a l’any 2019.

Premi Top Partner 2018

Durant la conferència es van atorgar els premis als millors partners d’aquest 2018. Alphanet va rebre el premi de mans de Leily Jiménez, Account Manager d’Axis Communications. Aquest guardó reconeix el gran treball d’Alphanet com a integrador i el gran esforç realitzat per a optimitzar i adaptar les solucions d’aquest fabricant de cara a l’usuari final: els municipis catalans.

Agraïm el reconeixement i donem l’enhorabona a Axis Communications per l’organització d’una entretinguda i enriquidora conferència. També esperem continuar amb el gran treball conjunt que ha sigut la base de grans resultats.

Altres notícies relacionades

Esteu interessats en alguna solució pel municipi o voleu rebre assessorament?

Contacteu amb nosaltres i us informem.

Share This