Select Page
Alphanet, reconegut per Axis Communications amb el guardó Top Partner per segon any consecutiu
5 desembre, 2019
Esdeveniments

Alphanet Seguretat va assistir com a empresa convidada a l’Executive Partner Conference 2019, esdeveniment que celebra anualment Axis Communications.

El fabricant líder del sector de la videovigilància, Axis, va presentar davant dels seus principals partners el balanç de treball d’aquest 2019, les seves línies de treball i novetats de cara a l’any 2020.

Premi Top Partner 2019

Durant la conferència es van atorgar els premis als millors partners d’aquest 2019. Alphanet Seguretat va rebre el premi de mans de Leily Jiménez, Account Manager d’Axis Communications. Aquest guardó reconeix, per segon any consecutiu, el gran treball d’Alphanet com a integrador i el gran esforç realitzat per a optimitzar i adaptar les solucions d’aquest fabricant de cara a l’usuari final: els municipis catalans.

Agraïm el reconeixement i donem l’enhorabona a Axis Communications per l’organització d’una entretinguda i enriquidora conferència. També esperem continuar amb el gran treball conjunt entre les dues empreses per a seguir millorant la seguretat i mantenir la tranquil·litat als municipis.

Altres notícies relacionades

Participem en la presentació del primer dron policial amb retransmissió de vídeo en directe

Participem en la presentació del primer dron policial amb retransmissió de vídeo en directe

Aquest 22 de desembre, l’Ajuntament de Matadepera ha presentat el primer dron policial del Vallès Occidental, que ajudarà en tasques de seguretat ciutadana a la Policia Local. A la vegada, Matadepera es converteix en el primer municipi de Catalunya en utilitzar drons amb retransmissió de vídeo en temps real tripulats per la Policia Local. Alphanet ha assistit a l’acte, havent estat col·laborador de la policia i l’empresa especialitzada 112Dron durant el projecte.

Esteu interessats en alguna solució pel municipi o voleu rebre assessorament?

Contacteu amb nosaltres i us informem.

Share This