Select Page

Qui som

Som Alphanet

Proveïm als Ajuntaments i a les policies locals amb productes tecnològics i serveis professionals, que ajuden a millorar la capacitat de les diverses àrees de l’administració pública local, amb l’objectiu de fer del municipi, un lloc més amable, atractiu, eficient i segur pels ciutadans.

anys d'experiència

municipis confien en nosaltres

ciutadans més protegits

|

“Desenvolupem projectes i solucions de futur. Treballem per implementar millores contínues que responguin a les vostres necessitats.”

Francesc Minguillon, CEO

Evolució de la marca Alphanet

2007
2007
2018
2018
2021
2021

Filosofia Alphanet

Treballant per a construir un país millor

La nostra filosofia de millora contínua va alineada amb un gran compromís i una forta responsabilitat amb la gent i la nostra societat. Sabem la importància de la nostra activitat i per aquesta raó, prenem totes les mesures possibles per a complir les legislacions en matèria de seguretat, sostenibilitat i protecció de dades de caràcter personal. A Alphanet volem ser un estendard de bona praxi en el món de la seguretat municipal.

Equip Alphanet

Un equip multidiciplinari i especialitzat

La filosofia d’Alphanet sempre ha estat la de cercar i crear les millors solucions tecnològiques per fer més eficient la feina dels municipis. I per tal de fer-ho possible és imprescindible un equip humà qualificat, eficient i unit.

Casos d’èxit

Descobreix alguns dels nostres projectes

Política de qualitat i medi ambient

Cuidem el que fem

Des d’Alphanet considerem que el nostre compromís amb el client i la responsabilitat sobre l’impacte de la nostra activitat empresarial en l’entorn són punts crucials que han de vertebrar els nostres valors i la forma que fem les coses. Per aquest motiu, La Gerència d’Alphanet estableix els següents punts com a referència per articular tots els processos relatius a la nostra activitat, conforme a les normes ISO 9001:2015 de Qualitat, i ISO 14001:2015 de Medi Ambient.

Filosofia de millora contínua

Foment i cerca constant d’una filosofia de millora contínua, on el client és el principal beneficiari de productes i serveis de qualitat en constant creixement. L’objectiu d’Alphanet és construir una relació de confiança amb els nostres clients, on la seva satisfacció és la nostra absoluta prioritat.

Alt nivell de comunicació bilateral

En aquesta línia, Alphanet creu amb fermesa en una relació de llarga durada amb els clients, fomentant un alt nivell de comunicació bilateral, mesurant i analitzant la seva satisfacció, amb l’objectiu de recollir noves necessitats per tal de satisfer-les i enfortir la relació.

Impacte medi ambiental de la nostra activitat

Avaluar l’impacte medi ambiental de la nostra activitat per anticipar-nos i minimitzar-lo. Adequar els nostres productes i serveis per minimitzar l’impacte d’aquests; així com el foment d’una consciència sensible amb el medi ambient a l’organització per l’ús conscient dels recursos, per tal d’aconseguir major sostenibilitat en tots els processos relatius a la nostra activitat.

Creixement personal del nostre equip

És també fonamental per a nosaltres el foment del creixement personal del nostre equip, que consolidem mitjançant programes de formació continuada.

Transparència i rigorositat

Donat el caràcter i la magnitud de l’impacte social de la nostra activitat -seguretat pública i videovigilància- som conscients de la responsabilitat implícita, i així ens involucrem com a organització perquè la transparència i la rigorositat siguin una prioritat innegociable en totes les nostres pràctiques.

Compliment del marc legal aplicable

Compliment del marc legal aplicable a la nostra activitat, essent especialment rellevant les lleis relatives a protecció de dades personals i les lleis de contractació pública.

Foment a l'organització d'una consciencia ètica

Foment a l’organització d’una consciencia ètica relativa a la nostra activitat, dedicada a la seguretat pública, essent les bones pràctiques no només un imperatiu legal, sinó una exigència ètica innegociable.

La Gerència d’Alphanet transmet i fomenta aquestes normes a tots els membres de l’organització, als seus proveïdors i parts interessades, així com les exigeix i les comprova; i les revisa i millora per tal de fomentar un creixement organitzatiu robust, resistent i constant.

Complim tots els requisits legals

Som empresa homologada de seguretat privada

Volem fer de Catalunya un país millor i més segur. Amb el nostre esforç i treball contribuïm amb l’administració pública i les seves institucions per fer-ho possible. Per a nosaltres la nostra labor és una qüestió de responsabilitat amb la nostra societat. I és per això que operem amb l’homologació del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya.

Adaptats al sector públic

Els nostres serveis i la nostra forma de treballar (i molt especialment en l’entorn digital) estan alineats amb l’administració pública. Seguim les normes i principis d’interoperabilitat marcats per l’Esquema Nacional d’Interoperabilitat per tal d’ajustar els nostres protocols, productes, procediments i sistemes als estàndards de l’administració.

Garantia de ciberseguretat

L’administració electrònica de les dades de l’administració pública recollides pels nostres sistemes, compleixen els requisits mínims de protecció de la informació i política de seguretat de l’Esquema Nacional de Seguridad (ENS) regulat pel Reial Decret 3/2010 de 8 de gener, en l’àmbit de l’Administració Electrònica i la posterior modificació pel Reial Decret 951/2015.

Esteu interessats en alguna solució pel municipi o voleu rebre assessorament?

Contacteu amb nosaltres i us informem.