Qui som

Som Alphanet

Proveïm als Ajuntaments i a les policies locals amb productes tecnològics i serveis professionals, que ajuden a millorar la capacitat de les diverses àrees de l’administració pública local, amb l’objectiu de fer del municipi, un lloc més amable, atractiu, eficient i segur pels ciutadans.

anys d'experiència

municipis confien en nosaltres

ciutadans més protegits

Francesc Minguillon CEO
|

“Desenvolupem projectes i solucions de futur. Treballem per implementar millores contínues que responguin a les vostres necessitats.”

Francesc Minguillon, CEO

La nostra història

2007
L
Logotip Alphanet 2007
2007

Neix Alphanet Sistemes de Seguretat, empresa integradora de solucions de videovigilància per al sector municipal.

 

2018
L
Logotip Alphanet 2018
2018

Alphanet Seguretat inicia el seu camí com a desenvolupador i fabricant de solucions pròpies. Aquest punt d’inflexió implica una renovació de la marca.

 

2021
L
Logotip Alphanet 2021
2021

Consolidada com empresa desenvolupadora, Alphanet ara és molt més que una empresa de seguretat. Proveïm solucions transversals amb dos denominadors comuns: avantguarda i intel·ligència.

 

Filosofia Alphanet

Filosofia Alphanet

Treballant per a construir un país millor

La nostra filosofia de millora contínua va alineada amb un gran compromís i una forta responsabilitat amb la gent i la nostra societat. Sabem la importància de la nostra activitat i per aquesta raó, prenem totes les mesures possibles per a complir les legislacions en matèria de seguretat, sostenibilitat i protecció de dades de caràcter personal. A Alphanet volem ser un estàndard de bona praxi en el món de la seguretat municipal.

Equip Alphanet

Un equip multidiciplinari i especialitzat

La filosofia d’Alphanet sempre ha estat la de cercar i crear les millors solucions tecnològiques per fer més eficient la feina dels municipis. I per tal de fer-ho possible és imprescindible un equip humà qualificat, eficient i unit.

Equip Alphanet

Casos d’èxit

Descobreix alguns dels nostres projectes

Política de qualitat i medi ambient

Cuidem el que fem

Des d’Alphanet considerem que el nostre compromís amb el client i la responsabilitat sobre l’impacte de la nostra activitat empresarial en l’entorn són punts crucials que han de vertebrar els nostres valors i la forma que fem les coses. Per aquest motiu, La Gerència d’Alphanet estableix els següents punts com a referència per articular tots els processos relatius a la nostra activitat, conforme a les normes ISO 9001:2015 de Qualitat, i ISO 14001:2015 de Medi Ambient.

ISO - Gestió Ambiental i Gestió de la Qualitat
Filosofia de millora contínua

Foment i cerca constant d’una filosofia de millora contínua, on el client és el principal beneficiari de productes i serveis de qualitat en constant creixement. L’objectiu d’Alphanet és construir una relació de confiança amb els nostres clients, on la seva satisfacció és la nostra absoluta prioritat.

Alt nivell de comunicació bilateral

En aquesta línia, Alphanet creu amb fermesa en una relació de llarga durada amb els clients, fomentant un alt nivell de comunicació bilateral, mesurant i analitzant la seva satisfacció, amb l’objectiu de recollir noves necessitats per tal de satisfer-les i enfortir la relació.

Impacte medi ambiental de la nostra activitat

Avaluar l’impacte medi ambiental de la nostra activitat per anticipar-nos i minimitzar-lo. Adequar els nostres productes i serveis per minimitzar l’impacte d’aquests; així com el foment d’una consciència sensible amb el medi ambient a l’organització per l’ús conscient dels recursos, per tal d’aconseguir major sostenibilitat en tots els processos relatius a la nostra activitat.

Creixement personal del nostre equip

És també fonamental per a nosaltres el foment del creixement personal del nostre equip, que consolidem mitjançant programes de formació continuada.

Transparència i rigorositat

Donat el caràcter i la magnitud de l’impacte social de la nostra activitat -seguretat pública i videovigilància- som conscients de la responsabilitat implícita, i així ens involucrem com a organització perquè la transparència i la rigorositat siguin una prioritat innegociable en totes les nostres pràctiques.

Compliment del marc legal aplicable

Compliment del marc legal aplicable a la nostra activitat, essent especialment rellevant les lleis relatives a protecció de dades personals i les lleis de contractació pública.

Foment a l'organització d'una consciencia ètica

Foment a l’organització d’una consciencia ètica relativa a la nostra activitat, dedicada a la seguretat pública, essent les bones pràctiques no només un imperatiu legal, sinó una exigència ètica innegociable.

La Gerència d’Alphanet transmet i fomenta aquestes normes a tots els membres de l’organització, als seus proveïdors i parts interessades, així com les exigeix i les comprova; i les revisa i millora per tal de fomentar un creixement organitzatiu robust, resistent i constant.

Objectius de desenvolupament sostenible

Contribuïm a aconseguir els objectius de l’Agenda 2030

Des d’Alphanet estem compromesos a aportar solucions adaptades als objectius de desenvolupament sostenible que proposa l’Agenda 2030 i les Nacions Unides.

Intensifiquem els nostres esforços per a donar suport a l’acció i la innovació a nivell local i enfortir els sistemes de dades per millorar la seguretat ciutadana i gestionar la mobilitat de forma eficient.

Salut i benestar - Agenda 2030
3

3.6 Per a 2030, reduir a la meitat el nombre de morts i lesions causades per accidents de trànsit en el món.

3.9 Per a 2030, reduir substancialment el nombre de morts i malalties produïdes per productes químics perillosos i la contaminació de l’aire, l’aigua i el sòl.

Producció i consum responsable - Agenda 2030
3

12.5 D’aquí a 2030, reduir considerablement la generació de deixalles mitjançant activitats de prevenció, reducció, reciclatge i reutilització.

Treball decent i creixement ecònomic - Agenda 2030
3

8.8 Protegir els drets laborals i promoure un entorn de treball segur i sense risc per a tots els treballadors.

Acció pel clima - Agenda 2030
3

13.2 Incorporar mesures relatives al canvi climàtic en les estratègies.

Ciutats i comunitats sostenibles - Agenda 2030
3

11.2 D’aquí a 2030, proporcionar accés a sistemes de transport segurs, assequibles, accessibles i sostenibles per a tots i millorar la seguretat viària, en particular mitjançant l’ampliació del transport públic, prestant especial atenció a les necessitats de les persones en situació de vulnerabilitat, les dones, els nens, les persones amb discapacitat i les persones d’edat.

11.6 D’aquí a 2030, reduir l’impacte ambiental negatiu per càpita de les ciutats, fins i tot prestant especial atenció a la qualitat de l’aire i la gestió de les deixalles municipals i d’altres tipus.

Aliances per aconseguir els objectius - Agenda 2030
3

17.17 Constitució d’aliances eficaces en les esferes pública, públic-privada i de la societat civil, aprofitant l’experiència i les estratègies d’obtenció de recursos de les aliances.

Complim tots els requisits legals

Som empresa homologada de seguretat privada

Volem fer de Catalunya un país millor i més segur. Amb el nostre esforç i treball contribuïm amb l’administració pública i les seves institucions per fer-ho possible. Per a nosaltres la nostra labor és una qüestió de responsabilitat amb la nostra societat. I és per això que operem amb l’homologació del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya.

Generalitat de Catalunya Departament d'Interior

Adaptats al sector públic

Els nostres serveis i la nostra forma de treballar (i molt especialment en l’entorn digital) estan alineats amb l’administració pública. Seguim les normes i principis d’interoperabilitat marcats per l’Esquema Nacional d’Interoperabilitat per tal d’ajustar els nostres protocols, productes, procediments i sistemes als estàndards de l’administració.

eni

Garantia de ciberseguretat

L’administració electrònica de les dades de l’administració pública recollides pels nostres sistemes, compleixen la categoria mitjà de protecció de la informació i política de seguretat de l’Esquema Nacional de Seguridad (ENS) regulat pel Reial Decret 311/2022 del 3 de maig, en l’àmbit de l’Administració Electrònica.

ens

Esteu interessats en alguna solució pel municipi o voleu rebre assessorament?

Contacteu amb nosaltres i us informem.