Seguretat Ciutadana

La seguretat del futur, ara

Solucions que transformen el treball dels cossos de seguretat, millorant la seva reactivitat davant perills, i fomenten la proactivitat per a incrementar la seguretat de les persones, tot prevenint delictes i possibilitant la resolució de les investigacions criminals.

Beneficis d’un projecte fiable

Icona - Reducció de fets delictius
Reducció de fets delictius
Icona - Sensació de seguretat dels ciutadans
Augment de la sensació de seguretat dels ciutadans
Icona - Prevenció i reactivitat davant els delictes
Major prevenció i reactivitat davant els delictes
Icona - Eines que faciliten la coordinació dins el cos
Eines que faciliten la coordinació dins el cos
Icona - Millor coordinació policial entre municipis
Millor coordinació policial entre municipis
Icona - Millora de les investigacions policials
Millora de les investigacions policials
Icona - Eines per l’anàlisi de les problemàtiques de seguretat
Més eines per l’anàlisi de les problemàtiques de seguretat
Icona - Recursos policials
Optimització dels recursos de la Policia

Les Solucions

La darrera tecnologia al servei de la seguretat ciutadana

Proveïm als municipis i els cossos de seguretat amb solucions intel·ligents de darrera generació.

AlphaDataManager

Mòdul de Seguretat Ciutadana

El mòdul de Seguretat Ciutadana d’AlphaDataManager extreu tot el potencial de les dades dels sistemes de lectura de matrícules, convertint-se en una eina clau per a millorar la prevenció i reacció davant el delicte. Obtindreu un avantatge estratègic i operatiu que transformarà el treball del vostre cos policial. Sabreu quins vehicles d’interès policial circulen pel municipi i obtindreu avantatges al formar part d’un ecosistema únic de municipis connectats a AlphaDataManager.

Reconeixement de matrícula i vehicle

Marca, Model, Color i Tipus

Els sistemes de reconeixement automàtic de matrícules (ALPR, Automatic License Plate Recognition) són una solució de seguretat i control del trànsit que brinden una cobertura completa i efectiva al municipi. Permeten enregistrar la informació rellevant (matrícula, marca, model, color i tipus) de tots els vehicles per a una posterior anàlisi i avisar en temps real a la policia en el cas de detectar un vehicle implicat en alguna llista d’interès.

Càmera de circuit tancat de Tv

Càmeres de Circuit Tancat de TV (CTTV)

El circuit tancat de televisió (CTTV) és una tecnologia de videovigilància que permet supervisar una gran varietat d’ambients i activitats. Té un gran efecte de dissuasió d’actes delictius i s’adapta a les plataformes de vídeo de darrera generació (VMS), permetent resoldre investigacions gràcies a les imatges enregistrades.

Càmeres policials corporals

Càmeres policials corporals (BodyCams)

Les càmeres corporals per a policia són una solució de seguretat eficaç que permet protegir als agents de policia al carrer, davant actituds agressives, i identificar infractors, obtenir proves i resoldre casos fàcilment.

Ens ocupem de tot

Solucions preparades pel present, i pel futur

Alphanet, garantia d’èxit

Coneix alguns exemples dels municipis que treballen amb nosaltres.

Sant Feliu de Guíxols Cas d'èxit

Amb un recorregut de només any i mig, Sant Feliu de Guíxols ha pogut mesurar i quantificar els grans resultats generats amb els sistemes de videovigilància. La visió de futur del Cos de Policia Local i la confiança del consistori del municipi baix empordanès van cimentar un projecte que, des del seu inici, va començar a donar fruits.

54% de reducció d’activitat delinqüencial en zones més conflictives

Platja d'Aro Cas dèxit

El municipi de Castell-Platja d’Aro ha obtingut al llarg dels darrers anys uns fantàstics resultats en termes de seguretat. La seva voluntat ferma per emprendre un projecte de seguretat modern i amb visió de futur; i la definició d’uns objectius ambiciosos i ben definits han esdevingut motiu fonamental per l’èxit de la iniciativa.

40% de reducció de la criminalitat

La seguretat com a element transformador del municipi

La seguretat és un element vertebrador per augmentar la qualitat de vida als municipis. Una millora en la seguretat provoca un augment de la sensació de seguretat en la ciutadania.

Aquesta sensació té un efecte en el desenvolupament de la vida al municipi, que esdevé un millor lloc per viure i treballar; i també té un efecte molt positiu en el creixement econòmic, fent del municipi una zona més atractiva per establir nous negocis, fet que augmenta el comerç i el turisme.

Aquesta és la nostra visió i objectiu principal quan iniciem un projecte de seguretat, i els resultats són el nostre millor aval.

Voleu millorar la seguretat ciutadana al municipi o rebre assessorament?

Contacteu amb nosaltres i us informem.