Select Page
Gran experiència d’Alphanet al Smart City Expo World Congress 2018
16 novembre, 2018
Esdeveniments

Alphanet va estrenar el seu propi espai al Smart City Expo World Congress 2018, que es va celebrar entre el 13 i el 15 de novembre a la Fira de Barcelona.

Un entorn perfecte per a AlphaDataManager

L’esdeveniment és un espai de referència mundial on empresa privada i sector públic posen en comú iniciatives Smart que milloren la gestió pública. En aquest entorn tan enriquidor, Alphanet va poder prendre bona nota de les darreres tendències en l’àmbit global; i també va poder donar a conèixer el seu treball, i molt especialment, el nou AlphaDataManager. Aquesta revolucionària plataforma de gestió per a la seguretat, mobilitat i promoció econòmica, va ser presentada per Eurecat, partner i col·laborador d’Alphanet Seguretat.

Al llarg de la presentació es va destacar la visió innovadora de l’eina, així com la gran perspectiva d’ús i resultats que s’esperen d’aquesta, ja que està concebuda com una resposta ambiciosa i concreta a les necessitats que estava projectant l’administració.

Perspectiva global enriquidora

Per altra banda, Alphanet va poder compartir experiències i coneixement amb diferents participants al congrés. Una gran oportunitat per enriquir la nostra perspectiva del potencial de millora de les eines per a l’eficiència de la gestió pública.

Donem les gràcies a l’organització del congrés per la seva professionalitat i l’atenció rebuda. De la mateixa manera, agraim l’interès de totes aquelles persones que van tenir interès a conèixer el treball que fa més de 10 anys que desenvolupem al sector de la seguretat municipal.

Esperem tornar a trobar-vos la pròxima edició.

Altres notícies relacionades

Participem en la presentació del primer dron policial amb retransmissió de vídeo en directe

Participem en la presentació del primer dron policial amb retransmissió de vídeo en directe

Aquest 22 de desembre, l’Ajuntament de Matadepera ha presentat el primer dron policial del Vallès Occidental, que ajudarà en tasques de seguretat ciutadana a la Policia Local. A la vegada, Matadepera es converteix en el primer municipi de Catalunya en utilitzar drons amb retransmissió de vídeo en temps real tripulats per la Policia Local. Alphanet ha assistit a l’acte, havent estat col·laborador de la policia i l’empresa especialitzada 112Dron durant el projecte.

Esteu interessats en alguna solució pel municipi o voleu rebre assessorament?

Contacteu amb nosaltres i us informem.

Share This