Solucions tecnològiques que canviaran el futur de les ciutats

Solucions tecnològiques que canviaran el futur de les ciutats

25 abril, 2023
Esdeveniments

La seguretat ciutadana, la mobilitat i el medi ambient són tres dels principals temes que preocupen els municipis a tot el món. La innovació tecnològica ha obert un ampli ventall de solucions per millorar aquests aspectes a les nostres ciutats.

Per això, el passat 18 i 19 d’abril, des d’Alphanet vam fer les Jornades Últimes Tecnologies en Videovigilància municipal al costat del nostre partner Hikvision, on vam presentar diverses solucions per a la millora de la seguretat ciutadana, la mobilitat i el medi ambient als municipis.

 

Descobreix les eines tecnològiques que transformaran el futur de les ciutats

Entre les solucions presentades, destaquen les darreres tendències en càmeres de videovigilància, càmeres d’entorn, càmeres PTZ i, de gestió de rotondes i comptatge de persones, totes integrades en una sola plataforma de gestió com HikCentral. Aquesta plataforma permet configurar el visionat de múltiples pantalles, la gestió d’alarmes d’esdeveniments i la cerca ràpida i intuïtiva d’esdeveniments d’interès o imatges. Amb aquestes càmeres, es pot garantir una òptima vigilància en zones crítiques i millorar l’eficàcia dels sistemes de seguretat.

A més, es van presentar noves solucions en matèria de trànsit com el radar pedagògic amb lector de matrícules incorporat, bodycams, gestió d’aparcaments exteriors i la detecció de la indisciplina vial, que permeten evolucionar la mobilitat als municipis millorant la circulació de vehicles, reduint la contaminació ambiental i garantint una major seguretat viària per als ciutadans.

 

Com la tecnologia pot millorar la vida a les ciutats del futur?

La tecnologia es presenta com una eina essencial per aconseguir ciutats més sostenibles i segures, destacant la importància de disposar d’eines de videovigilància per maximitzar-ne l’eficiència, i com l’analítica avançada com la Intel·ligència Artificial pot aportar informació valuosa per millorar la seguretat ciutadana, la mobilitat i el medi ambient a les ciutats. Aquestes solucions faciliten la feina de cossos policials i Ajuntaments, permetent una gestió més eficaç i ràpida dels problemes. A més, són fàcils i intuïtives d’utilitzar, cosa que en facilita la implementació i l’adopció.

En conclusió, aquestes jornades van oferir una excel·lent oportunitat per conèixer les darreres tendències en solucions tecnològiques per millorar la seguretat ciutadana, la mobilitat i el medi ambient als municipis.

Agraïm a tots els assistents per compartir amb nosaltres aquest espai i esperem continuar treballant junts per construir municipis més segurs i sostenibles en el futur.

Altres notícies relacionades

Esteu interessats en alguna solució pel municipi o voleu rebre assessorament?

Contacteu amb nosaltres i us informem.

Share This