Solucions

Les nostres solucions aporten beneficis a tot el municipi

Les solucions Alphanet són transversals i permeten obtenir un efecte positiu en la majoria d’àmbits del municipi, on el paper de l’administració pública local és clau.

Plataformes web

AlphaDataManager

AlphaDataManager és la plataforma de gestió i explotació de dades que transforma tota la informació que capten els lectors de matrícules en el coneixement necessari per a ajudar a prendre les decisions més encertades en matèria de seguretat, mobilitat, medi ambient i altres.

AlphaAlert

AlphaAlert és l’App que porta el potencial d’AlphaDataManager al carrer, on ocorre l’acció. Amb aquesta aplicació, obtindran un avantatge al terreny amb la recepció d’alertes i accés immediat a la informació de valor que necessiten.

Sistemes intel·ligents

Reconeixement de matrícula i vehicle

Els sistemes de reconeixement automàtic de matrícules (ALPR, Automatic License Plate Recognition) són una solució de seguretat i control del trànsit que brinden una cobertura completa i efectiva al municipi. Permeten enregistrar la informació rellevant (matrícula, marca, model, color i tipus) de tots els vehicles per a una posterior anàlisi i avisar en temps real a la policia en el cas de detectar un vehicle implicat en alguna llista d’interès.

Control d'accés i permanència

Els controls d’accés i permanència són una solució que permet la restricció i el control de l’accés de vehicles a carrers i espais públics mitjançant sistemes de lectura de matrícules. Es pot definir un temps màxim de permanència, habilitar horaris i configurar permisos per a vehicles residents o autoritzats. És una solució ideal per a la pacificació del trànsit a les zones urbanes i el foment de zones de vianants.

Control d'abocaments il·legals de residus

El sistema de control d’abocaments il·legals de residus és una eina eficaç i assequible per acabar amb la problemàtica d’abocaments a les zones de contenidors, que tenen un impacte econòmic negatiu pel municipi. Mitjançant un sistema de videovigilància intel·ligent amb detecció automàtica d’objectes es pot detectar als infractors i enregistrar tota l’escena de l’acció incívica en format de vídeo, permetent-nos iniciar un procés sancionador amb imatges probatòries.

Control semafòric

Aquesta solució controla l’incumpliment de les restriccions de pas regulats amb semàfor vermell. La solució detecta els vehicles que no respecten els semàfors; es fotografia el vehicle i la matrícula, i s’enregistra la infracció en una seqüència d’imatges probatòries (abans, durant i després de la línia de detenció).

Circuit tancat de TV (CTTV)

El circuit tancat de televisió (CTTV) és una tecnologia de videovigilància que permet supervisar una gran varietat d’ambients i activitats. Té un gran efecte de dissuasió d’actes delictius i s’adapta a les plataformes de vídeo de darrera generació (VMS), permetent resoldre investigacions gràcies a les imatges enregistrades.

Cinemòmetre

Sistema de detecció d’infraccions per excés de velocitat en vies urbanes i interurbanes. Aquesta solució, de clar efecte dissuasiu, està basat en el reconeixement precís i automàtic de la velocitat dels vehicles que hi circulen. És una solució ideal per a reduir la velocitat en zones estratègiques o punts amb més risc d’accidents o inseguretat. Ofereix grans resultats a l’hora de reduir l’accidentalitat i les conductes incíviques.

Càmeres policials corporals (BodyCams)

Les càmeres corporals per a policia o Body Cams són una solució de seguretat eficaç que permet protegir als agents de policia al carrer, davant actituds agressives, i identificar infractors, obtenir proves i resoldre casos fàcilment. 

Radar pedagògic

Solució de caire preventiu per la millora de la seguretat en vies urbanes o interurbanes. El radar pedagògic permet un major control de la velocitat i el flux de vehicles en zones de trànsit de vianants. A més del caràcter dissuasiu de la solució, aquesta emmagatzema les dades per poder extreure estadístiques relatives al trànsit. La solució es pot personalitzar en català o en castellà.

Centre de control

Solucions de darrera generació per tenir control de tots els sistemes a dependències policials. Videowall, mobiliari tècnic, gravació de trucades, matriu de comunicacions, etc.

Control d'incendis forestals

Sistema pioner de prevenció i reacció davant perill d’incendi a zones forestals. Amb l’ajuda d’una càmera tèrmica (juntament amb una altra CCTV) es pot detectar el focus de calor, fins i tot abans que comenci el foc; i el sistema activa diferents mesures d’alerta en temps real, al mateix cop que informa sobre la ubicació i la dimensió de les flames.

Zona de Baixes Emisions (ZBE)

Sistema de control de baixes emissions per a restringir l’accés als vehicles més contaminants, permetent millorar la qualitat de l’aire i el medi ambient en zones estratègiques.

Serveis especialitzats

Consultoria en seguretat pública

A Alphanet hem sumat la nostra experiència i capacitat de diagnosi amb la de grans professionals experts en gestió i anàlisi de la seguretat pública i criminologia per a oferir un complet servei de consultoria mitjançant anàlisi de dades.

Tramitació legal de sistemes de videovigilància

A més de realitzar els tràmits com a part del projecte integral de seguretat, també oferim els nostres serveis de tramitació per a la regularització d’equipaments de videovigilància a municipis que ja disposen de sistemes i vulguin regularitzar els permisos per a les seves càmeres de seguretat.

Suport tècnic i manteniment

Complert servei de manteniment i suport tècnic amb l’objectiu de garantir un funcionament òptim i assolir una màxima durabilitat de tots els sistemes de seguretat. Ens adaptem a les seves necessitats amb plans de manteniment personalitzats. Alphanet disposa del seu propi Centre de Control per monitoritzar totes les seves instal·lacions de forma contínua.

Delegat de Protecció de Dades (DPD)

El DPD (Delegat de Protecció de Dades) és una figura que obliga el Reglament (UE) 2016/679. És la persona, independent, que gestiona per compte del Responsable del Tractament tots els tractaments de dades de caràcter personal i també les dades que són de caràcter mixt o no personal. Es responsabilitza de com es gestiona la informació a l’estructura. 

Esteu interessats en alguna solució pel municipi o voleu rebre assessorament?

Contacteu amb nosaltres i us informem.