Consultoria en seguretat pública

Assessorament i suport en polítiques de seguretat

A Alphanet hem sumat la nostra experiència i capacitat de diagnosi amb la de grans professionals experts en gestió i anàlisi de la seguretat pública i criminologia per a oferir un complet servei de consultoria mitjançant anàlisi de dades.

Persones esperant per creuar pas de vianants

Serveis

Ens adaptem a les vostres necessitats

Plans Locals

El pla local de seguretat és el principal instrument estratègic per a la definició i la gestió de polítiques orientades a la millora de la seguretat pública. Proporciona una sèrie d’importants beneficis per a la vida social i econòmica del municipi, així com per la mateixa administracio i serveis locals. 

Diagnosis seguretat

L’anàlisi de la seguretat ciutadana permet identificar i analitzar patrons i tendències sobre la delinqüència i la inseguretat. Aquesta informació ajuda a les administracions a desplegar els recursos d’una manera més eficaç i a dissenyar estratègies de prevenció. 

Auditories CPTED

Amb les auditories CPTED (Crime Prevention Through Environmental Design) identifiquem els factors de risc i et proposem les mesures necessàries per millorar la seguretat. El correcte disseny i l’ús dels espais públics poden reduir la incidència del delicte i millorar la sensació de seguretat.

Informes Criminològics

Les pericials o informes criminològics són una eina d’indubtable eficàcia per a jutges i tribunals. Exposen les circumstàncies personals, socials, delictives i conjunturals de la persona investigada i la víctima;  I faciliten una millor comprensió dels fets que afavoreix l’adopció de les mesures més apropiades.

Investigació OSINT

Un sistema de petites utilitats per a investigar problemàtiques socials i obtenir inputs a partir de la informació obtinguda a través de les fonts obertes d’Internet, com per exemple, les xarxes socials.

Dashboard digital per a seguiment d'objectius

Dashboard Digital com a base per a observar els indicadors dels objectius o de les estadístiques. En Microsoft Power BI o Google Data Studio.

Amb la col·laboració de

ASECRIM

Perquè confien en nosaltres?

Som líders en seguretat municipal a Catalunya

Experiència

Des de 2007 al sector de la seguretat municipal amb més de 160 municipis com a clients.

Adaptabilitat

L’experiència ens ha permès conèixer problemàtiques molt diverses, dotant-nos d’un gran poder d’adaptació a qualsevol municipi.

Professionalitat

Apliquem criteri, objectivitat i rigor en cada acció que fem i treballem braç a braç amb vosaltres durant tot el projecte.

Resultats

Els municipis obtenen una visió més objectiva sobre la seguretat pública, permetent prendre mesures efectives i eficients i estalviar recursos.

Esteu interessats o teniu algun dubte?

Demaneu’nos pressupost o contacteu amb nosaltres i us informem.