Reconeixement de matrícula i vehicle

Tota la informació dels vehicles al vostre abast

El sistema de lectura de matrícules (ALPR, Automatic License Plate Recognition), conjuntament amb el reconeixement de vehicles (marca, color, model i tipus) formen una solució, principalment de seguretat i control del trànsit, que brinda una cobertura completa i efectiva al municipi, amb múltiples aplicacions per a Seguretat Ciutadana, Seguretat Viària, Mobilitat, Medi ambient i altres àmbits. Està format per motors basats en xarxes neuronals amb aprenentatge intel·ligent (IA).

Reconeixement de matrícula i vehicle
Dibuix funcionament reconeixement automàtic de matrícula

Com funciona

Intel·ligència i coneixement en directe

El sistema enregistra i capta la informació de tots els vehicles que passen pel punt videovigilat, i envia automàticament i en temps real totes les dades a un servidor cloud on l’autoritat competent podrà fer-ne ús per a casuístiques d’interès policial o d’ordenació del trànsit.

El mateix sistema, permet la configuració de llistes de vehicles d’interès policial, enviant avisos quan es detecta un vehicle implicat en algun fet delictiu, i dotant amb intel·ligència i coneixement als cossos de seguretat per millorar la seva reactivitat i pro activitat davant amenaces i protegir el municipi.

Aplicacions

Un nou ecosistema de seguretat ciutadana i control del trànsit

L’aplicació dels lectors de matrícules i reconeixement de vehicles per a seguretat ciutadana posicionats de manera estratègica a les entrades i sortides del municipi i a les zones urbanes de l’interior més sensibles, conjuntament amb altres solucions amb lectura de matrícules, permet crear un ecosistema interconnectat que funciona d’escut perimetral contra els delinqüents i dóna un plus als cossos de seguretat.

Municipi a vista d'ocellMunicipi amb ecosistema Alphanet i escut perimetral

Blindatge perimetral

Els sistemes de reconeixement automàtic de vehicles dedicats a seguretat ciutadana funcionen de forma centralitzada per protegir el municipi contra els delictes amb vehicle implicat.

Control d'accés de vehicles

Els controls d’accés de vehicles a zones urbanes són una solució transversal de seguretat viària i mobilitat que utilitzen tecnologia de reconeixement de matrícules, per tant, també tenen funcionalitat de seguretat ciutadana.

Control de pas semafòric

El control semafòric és una solució de seguretat viària que utilitza reconeixement de matrícules, per tant, es pot aprofitar per a seguretat ciutadana.

Control de pàrquing urbà

Els controls de pàrquing municipals utilitzen tecnologia de reconeixement de matrícules, per tant, es poden aprofitar per a seguretat ciutadana.

Característiques Principals

Totes les funcionalitats que necessiteu

  • EFuncionament 24/7.
  • EMàxima fiabilitat.
  • ECapta la velocitat.
  • EEnregistra marca, model, color i tipus de vehicle.
  • EFuncionament enfront condicions meteorològiques adverses (contrallums, llum escasa o nul·la, boira, pluja, neu, etc.).
  • ECapta vials en diferents sentits.
  • EImatge d’alta qualitat (megapíxel).
  • EDetecció de vehicles a més de 220 km/h.
  • ELectura de matrícules de més de 80 països.
Càmera amb reconeixement automàtic de matrícules

Testimonis

El que diuen els nostres clients

Esteu interessats o teniu algun dubte?

Demaneu’nos pressupost o contacteu amb nosaltres i us informem.