Innovació tecnològica per a municipis més segurs i sostenibles

Descobreix les eines tecnològiques que faran que els municipis siguin més segurs i sostenibles

La seguretat ciutadana, la mobilitat i el medi ambient són tres dels principals temes que preocupen els municipis a tot el món. La innovació tecnològica ha obert un ampli ventall de solucions per millorar aquests aspectes a les nostres ciutats.

Per això, el passat 18 i 19 d’abril, des d’Alphanet vam fer les Jornades Últimes Tecnologies en Videovigilància municipal al costat del nostre partner Hikvision, on vam presentar diverses solucions per a la millora de la seguretat ciutadana, la mobilitat i el medi ambient als municipis.

Solucions innovadores per a la seguretat ciutadana i la mobilitat

Descobreix les eines tecnològiques

Entre les solucions presentades, destaquen les darreres tendències en càmeres de videovigilància, càmeres d’entorn, càmeres PTZ i, de gestió de rotondes i comptatge de persones, totes integrades en una sola plataforma de gestió com HikCentral. Aquesta plataforma permet configurar el visionat de múltiples pantalles, la gestió d’alarmes d’esdeveniments i la cerca ràpida i intuïtiva d’esdeveniments d’interès o imatges. Amb aquestes càmeres, es pot garantir una òptima vigilància en zones crítiques i millorar l’eficàcia dels sistemes de seguretat.

A més, es van presentar noves solucions en matèria de trànsit com el radar pedagògic amb lector de matrícules incorporat, bodycams, gestió d’aparcaments exteriors i la detecció de la indisciplina vial, que permeten evolucionar la mobilitat als municipis millorant la circulació de vehicles, reduint la contaminació ambiental i garantint una major seguretat viària per als ciutadans.

Com pot la tecnologia millorar la seguretat i la sostenibilitat als municipis?

La tecnologia es presenta com una eina essencial per aconseguir ciutats més sostenibles i segures, destacant la importància de disposar d’eines de videovigilància per maximitzar-ne l’eficiència, i com l’analítica avançada com la Intel·ligència Artificial pot aportar informació valuosa per millorar la seguretat ciutadana, la mobilitat i el medi ambient a les ciutats. Aquestes solucions faciliten la feina de cossos policials i Ajuntaments, permetent una gestió més eficaç i ràpida dels problemes. A més, són fàcils i intuïtives d’utilitzar, cosa que en facilita la implementació i l’adopció.

En conclusió, aquestes jornades van oferir una excel·lent oportunitat per conèixer les darreres tendències en solucions tecnològiques per millorar la seguretat ciutadana, la mobilitat i el medi ambient als municipis.

Agraïm a tots els assistents per compartir amb nosaltres aquest espai i esperem continuar treballant junts per construir municipis més segurs i sostenibles en el futur.

Vols agendar una reunió amb un dels nostres comercials?

Empreses participants