Innovació Tecnològica en Seguretat Municipal Ripoll

Catalonia Roadshow | Ripollès

El teu municipi té dificultats específiques per garantir una gestió adequada de la seguretat ciutadana o de la mobilitat?

Per què no beneficiar-se de la tecnologia per eficientar el dia a dia i el llarg termini de la seguretat i la mobilitat del teu municipi?

Aquí és on et podem ajudar!

Ens agradaria presentar-te les diferents solucions en videovigilància de primer nivell i com la tecnologia d’analítica de dades i serveis afegits poden portar-te al següent nivell en seguretat i gestió del trànsit. Lectors de matrícules d’alta precisió, sistemes avançats de CCTV Cloud, noves incorporacions a ADM i AlphaAlert i molt més.

Si estàs preparat per traslladar al teu municipi noves tecnologies i incorporar noves solucions, ha arribat el moment de conèixer tot allò que et podem oferir.

El proper 23 de Maig, els nostres equips de zona estaran fent demos en directe i facilitant tota la informació necessària per aplicar la tecnologia al servei municipal.

Uneix-te a nosaltres i descobreix els beneficis de les darreres innovacions per al teu municipi. Més eficiència, més seguretat.

Agenda

10.00h – 10.10h: Benvinguda

10.10h – 10.30h: Evolució i Tendències en Videovigilància Municipal

10.30h – 11.15h: Solucions Tecnològiques en Seguretat Municipal 360º

11.15h – 11.45h: Café Networking

11.45h – 12.30h: L’explotació de les dades: Plataforma Col·laborativa ADM

12.30h – 13.00h: Optimització de l’Experiència d’Atenció al Client

13.00h – 13.30h: Cas d’Èxit Municipal: Francesc Campayo | Sotinspector en Cap de la Policia Local de Ripoll

Ponent

Joaquim Molina

Joaquim Molina

Responsable de Zona

Diplomat en Relacions Laborals Industrials, amb llarga experiència com a gestor comercial i assessor tècnic en el sector de l’electrònica de consum professional i en sistemes d’impressió digital.

Actualment és Responsable Comercial de les àrees de Girona i part de la província de Barcelona; liderant l’estratègia comercial zonal. Destaca la seva capacitat per a oferir solucions des d’una perspectiva integral als desafiaments relacionats amb la seguretat, mobilitat i anàlisi de dades dels municipis.

Registra’t