Noticia -Alphanet: garantia de qualitat i respecte pel medi ambient

Alphanet: garantia de qualitat i respecte pel medi ambient

10 juliol, 2019
Comunicats

Com a conseqüència de la nostra filosofia de millora contínua i conscients de la responsabilitat amb l’impacte social de la nostra activitat, des d’Alphanet hem integrat les millores en gestió de qualitat i gestió ambiental que contemplen les normes ISO 9001 i 14001. Aquesta iniciativa és una passa més per assolir els més alts estàndards de qualitat en el desenvolupament de la nostra activitat, per posar en darrera instància els millors productes i serveis a l’abast dels nostres clients. Per altra banda, també representa l’acompliment d’una nova etapa d’un treball que des d’Alphanet portem treballant des de la nostra fundació: l’impacte positiu i sostenible al medi ambient.

Per a tal fi, aquest 2019 Alphanet ha comptat amb el recolzament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional, a través del programa Innocàmeres de la Cambra de Comerç de Barcelona. Aquest programa té com a objectiu principal contribuir a la millora de la competitivitat de les PIME mitjançant l’adopció d’una cultura en favor de la innovació permanent per assolir un creixement econòmic sostenible.

Unió Europea

Altres notícies relacionades

Alphanet: responsables amb el medi ambient.

Alphanet: responsables amb el medi ambient.

A Alphanet Seguretat hem decidit reduir l’impacte de la nostra activitat en el medi ambient. Hem pres la iniciativa i hem portat a terme les accions necessàries per actuar com pensem: som sostenibles i respectuosos amb el nostre entorn i tenim una responsabilitat que no podem eludir.

Comunicat Alphanet: Covid-19

Comunicat Alphanet: Covid-19

A Alphanet Seguretat treballem per prendre i implementar les mesures necessàries davant la crisi del Covid-19, amb dos objectius bàsics:
Protegir la salut i el benestar dels nostres treballadors; i donar el millor servei als nostres clients, minimitzant les possibles afectacions d’aquesta situació en constant evolució.

Esteu interessats en alguna solució pel municipi o voleu rebre assessorament?

Contacteu amb nosaltres i us informem.

Share This